Bestil Din Ferie På

70 20 67 76


Man-fre: 08:00-20:00

Lør-søn:09:00-18:00

Von Resort Golden Coast

Von Resort Golden Coast

Sæson:

Stor resort med vandland
Lidt uden for Side i den lille by Çolakli ligger dette store og smukke resort fyldt med aktiviteter og faciliteter for alle aldre. Von Resort Golden Coast består af flere bygninger omgivet af en stor, frodig have og pools.

Den lavvandede strand ligger omkring 400 m fra hovedbygningen og siges at være en af ​​de fineste i området. Området har en bred vifte af faciliteter såsom barer, en buffet- og tre a la carte-restauranter (tyrkisk, italiensk & BBQ), cafe, butikker, spa, sauna, billard, bordtennis, osv. Du kan også bruge faciliteterne på søsterhotellet Golden Beach, herunder fitnesscenter og natklub.

Mellem hotellerne finder du et vandland med 11 vandrutsjebaner** (åbent 1. maj-15. oktober 17). Indgang her er gratis for hotellets gæster. Hotellet har et stor underholdningsteam, der dagligt finder på aktiviteter, og en gang om ugen fremføres et større, professionelt show. Nogle aktiviteter/faciliteter mod betaling.

Værelserne
Lyse og rummelige værelser.
Standardværelse (30 m2) har to enkeltsenge eller en dobbeltseng og mulighed for en ekstra seng, så der er plads til 3 i alt.
Familieværelse A (47 m2)med plads til fire personer med to soveværelser og et badeværelse.
Familieværelse B (62 m2) for op til seks personer, med to soveværelser, en stue og et badeværelse.
Alle værelser har telefon, satellit-tv og balkon eller terrasse. Badeværelserne har badekar med bruser, toilet og hårtørrer. Enkelte indrettet med brusekabine.
Syv handicapvenlige standardværelser er tilgængelige på forespørgsel.
Værelserne er lidt slidte og holder en lavere standard end hotellet i almindelighed.

Måltider
All Inclusive

Øvrigt
Turistområde med trafik og støj fra hotellets egen underholdning og poolområde, der kan opfattes som forstyrrende. Bygget i 2002, renoveret 2011/2012. I alt 404 værelser fordelt på 3 bygninger. Konferencefaciliteter. Internethjørne(mod tillæg) og trådløst internet i lobbyen (gratis). Poolhåndklæder kan lejes. ATM (hæveautomat) er lige udenfor hotellets område. Sikkerhedsboks koster ca. 1 euro/dag + 10 euro i depositum.
* Udendørs pools (tømmes af og til for vedligeholdelse), og nogle faciliteter har begrænset åbningstid om vinteren. Vandrutsjebaner åbne til 15. oktober.
** Nogle med aldersbegrænsning på 12 år

Adresse: Mevkii Çolakli , Manavgat
Tlf./fax: +90242763 66 00 // +90242763 64 84

 


Hotelfaciliteter

AFSTANDE

GENERELLE FACILITETER

RECEPTION

RESTAURANT / BAR

POOLS

  • Børnepool
  • Voksen-pool
  • Vandrutsjebaner

STRAND

  • Hotellets strand
: betalt service