Bestil Din Ferie På

70 20 67 76


Man-fre: 08:00-20:00

Lør-søn:09:00-18:00

Sentido Flora Garden

Sentido Flora Garden

Sæson:

Hotel for voksne lige ved stranden
Sentido Flora Garden er et roligt hotel med et voksent publikum. Her skal man være min. 16 for at være gæst. Hotellet ligger lige ved stranden og byder desuden på et poolområde med to pools, hvoraf den ene er forbeholdt afslapning. På hotellets område finder man en fredfyldt zen have, hvor der udøves yoga. På hotellet finder man også en spa med sauna og hamam. Her er desuden fitnesscenter, bordtennis, minigolf, tennisbaner, basketball, beachvolley og vandsport (nogle aktiviteter/faciliteter mod ekstra betaling). Hotellet har, buffetrestaurant, fire a la carte-restauranter (ekstra betaling) samt flere barer, bl.a. pool- og strandbar. Hotellet arrangerer dagligt underholdning og ugentligt live musik og tyrkisk aften.

Værelserne
Alle værelser er udstyret med balkon eller terrasse, minibar (mod betaling), satellit TV, telefon og sikkerhedsboks. Indrettet med dobbeltseng og mulighed for ekstra opredning. Indrettet med varme farver og laminatgulv. Badeværelserne er udstyret med brusekabine, toilet og hårtørrer.
Der er to handicapværelser tilgængelige på anmodning.
Standardværelse med delvis havudsigt (26 m2). Beliggende i hotellets bungalows ved zen haven og afslapningspoolen. Udsigt delvist til havet og til det grønne landskab. .
Standardværelse med landudsigt (26 m2). Beliggende i hotellets bungalows bagved andre bungalows. Udsigt til haven.
Deluxeværelse (25-35m2) Variende størrelse. Beliggende i hotellets deluxebygning. Udsigt til hav, have og poolområde.

Måltider
All Inclusive

Øvrigt
Hotellet ligger i rolige omgivelser i område med turister og beboelse. Bygget i 2009. Renoveret i 2015. I alt 264 værelser fordelt i en hovedbyning, en deluxe bygning (højst to etager) og bungalows. Der er ikke elevator. Aircondition på alle værelser. Gratis WiFi på hele hotellet og i værelserne. Hæveautomat 50 m fra hotellet. Der er minimarked og småbutikker på hotellet. Parasoller og solsenge til fri afbenyttelse ved strand og pools. Ved poolen er poolhåndklæder til rådighed.

Adresse Kızılot Mevkii, Manavgat 07600
Tlf. +90 745 02 05 


Hotelfaciliteter

AFSTANDE

GENERELLE FACILITETER

RECEPTION

POOLS

  • Voksen-pool

STRAND

  • Hotellets strand
: betalt service