Melissa Garden Lejligheder

Sæson:


Lejlighedshotel med en afslappet atmosfære
Lejlighedshotellet består af to områder med hver sin pool og poolbar. Der ligger et lille supermarked ved siden af hotellet. Hotellet ligger på hovedgaden i området Kumköy lige uden for Side med butikker og restauranter rundt omkring. Hotellet har en A la carte restaurant, og enkelte gange om ugen i højsæsonen arrangerer hotellet Live-musik/underholdning/tema-middag (mod betaling). Lejlighedshotellet har et hamam (mod betaling) og et bordtennis (gratis) og et lille grønt område med et par legeplads-aktiviteter.  
Lejlighederne
Lyse, friske og pænt indrettede lejligheder. To-værelses lejligheder for op til fire personer med et separat soveværelse. Tre-værelses lejligheder for op til seks personer med to separate soveværelser. Alle lejligheder har kombineret opholdsrum/tekøkken med ekstra opredninger på sovesofaen. Tekøkkenet har enkelt køkkenudstyr, køleskab og to kogeplader. Elkedel og kaffemaskine kan lejes. Alle lejligheder har en mindre dobbeltseng i soveværelserne, klinkegulv eller laminatgulv, telefon og balkon. Badeværelserne har badekar med brus og toilet. Hårtørrer kan lejes.
Bemærk kun Aircondition installeret i soveværelse (mod betaling).
 

Måltider
Ingen
 

Øvrigt
Strand/Turistområde med gennemgående trafik og støj fra nærliggende restauranter og barer som kan virke forstyrrende. Opført i 2002 med løbende renoveringer. I alt 76 lejligheder fordelt på otte bygninger. Der er trådløst internet rundt om poolen (gratis). Der er en ATM (hæveautomat) på hovedgaden ca. 500 m fra hotellet.
 

Adresse:
 Yali Mahallesi Kumköy Yolu, Side, Manavgat
Tlf./Fax:
 +90 242 753 66 00 // +90 242 753 66 04  

Hotelfaciliteter

AFSTANDE

  • Lufthavn ( Antalya airport - 65 km )
  • Strand
  • Lokalt centrum ( Outside hotel - 0 m )
  • Hovedcentrum ( Side / Manavgat - 5 km )

GENERELLE FACILITETER

  • Vaskeservice

RECEPTION

RESTAURANT / BAR

SPORTSFACILITETER

POOLS

  • Vandrutsjebaner
  • 2 Udendørs pools
  • 2 Børnepools
: betalt service