Bestil Din Ferie På

70 20 67 76


Man-fre: 08:00-20:00

Lør-søn:09:00-18:00

Kamer Motel

Kamer Motel
Lille motel med den bedste placering i den gamle by
Et fantastisk charmerende lille hotel med en voksen atmosfære, der passer perfekt til dig, der sætter større pris på beliggenheden end på standarden. Alle værelserne har en fantastisk udsigt ud over vandet. Motellet ligger midt i den antikke del af Side med det historiske Apollotempel og amfiteater lige rundt om hjørnet.

Der er en lille hyggelig sandstrand med nogle store sten nedenfor Kamer Motel. Men det er også muligt at benytte sig af den offentlige og større strand, der ligger ca. 300 m væk. Desuden kan hotellets gæster benytte sig af gratis transfer til og fra Iz Flower Hotel 4 km fra hotellet, og derved benytte stranden og pools ved Iz Flower. Udenfor hotellet findes der utallige shoppingmuligheder og restauranter. Hotellet har en lille bar og restaurant.
Værelserne
Mindre værelser til to personer, enkelt men pænt indrettet i varme farver. Alle værelser har en dobbeltseng eller to separate senge, klinkegulv, telefon, satellit-tv, minibar (fyldes på forespørgsel), el-kedel og balkon med havudsigt. Badeværelserne har brusekabine med vægmonteret bruser, toilet og hårtørrer.
Måltider
Morgenmad / Halvpension
Øvrigt
Turist- og centrumområde med lokaltrafik. Lettere lyde fra nærliggende restauranter og barer der kan virke forstyrrende. Opført i 1975 og renoveret i 2005. Der er i alt 15 værelser. Gratis trådløst internet på værelserne og i lobbyen.
OBS! Transferbussen stopper og sætter gæster af ved Hotel Iz Flower 4 km væk, og derfra er der gratis specialtransfer til motellet, da det ikke er tilladt med transport i bykernen.

Adresse:
Side Merkez
Tlf./Fax: +90 242 753 10 07 // + 90 242 753 26 60

 


Hotelfaciliteter

AFSTANDE

GENERELLE FACILITETER

  • Antal etager (inkl. stueetage) ( 2 )

RECEPTION

RESTAURANT / BAR

: betalt service

Hotelfaciliteter

AFSTANDE

GENERELLE FACILITETER

  • Antal etager (inkl. stueetage) ( 2 )

RECEPTION

RESTAURANT / BAR

: betalt service