Bestil Din Ferie På

70 20 67 76


Man-fre: 08:00-20:00

Lør-søn:09:00-18:00

Dream World Resort

Dream World Resort

Sæson:


Bo på et drømmepalads

Lækkert, mindre resort udenfor Side i området kaldet Evrenseki med ialt 232 værelser. Hotellets lobby er meget rummelig og indbydende med mange mødesteder. I den ene ende af ​​lobbyen findes lobby-baren der er placeret med mange siddesteder omkring, og alle All Inclusive-drikkevarer serveres mellem 10-24 (gratis). Lobbybaren er åben 24 timer, hvor drikkevarer udover All Inclusive-konceptet kan købes mod betaling.
Hovedrestauranten på Dream World Resort er placeret på den nederste etage og serverer lækre måltider 3 gange om dagen. Drikkevarer serveres af tjenere ved bordet under frokosten og aftensmaden. Der er muligheder for at nyde dit måltid enten indendørs med aircondition i restauranten, eller udendørs, hvis du ønsker det.
Poolområdet er meget hyggeligt og omkring poolområdet, bliver der spillet musik i dagtimerne. Poolens vandrutsjebane er åben til slutningen af oktober. Der er en poolbar ved siden af ​​poolen, og her serveres drinks og snacks (under nævnte timer i All Inclusive-konceptet).
Stranden ligger omkring 350 m gåtur fra hotellet, og stranden er sandet. Hotellets strand er en del af den offentlige strand.


Værelserne

Smagfuldt indrettede værelser med møbler af mørkt træ og tekstiler i beige og turkis.
Standardværelse til to personer med to separate senge eller en dobbeltseng og mulighed for en ekstra seng.
Familieværelse for op til fire personer, der består af to værelser med en fælles indgang og badeværelse. Nogle af familieværelserne er i to etager med en trappe mellem.
Alle værelser har minibar (vand inkluderet), kedel med te og kaffe tilbehør, laminatgulve, telefon, satellit-tv og balkon eller terrasse (otte standardværelser er uden).
Badeværelserne har bruser (nogle familieværelser er med badekar), toilet og hårtørrer.
Alle værelser er røgfrie.
Der findes to handicapvenlige værelser på anmodning.


Måltider

All Inclusive


Øvrigt

Strand- og turistområde. Lyde fra poolområdet og hotellets egen underholdning kan opfattes som forstyrrende. Opført i 2013. Ialt 232 værelser. 4 elevatorer. Trådløst internet gratis i Lobbyen og på størstedelen af værelserne.


Adresse:

Evrenseki Turizm merkezi, Side, Antalya, Turkey

Tlf./Fax:
+90 242 777 00 90 // + 90 242 777 00 95


Hotelfaciliteter

AFSTANDE

GENERELLE FACILITETER

  • Elevator ( 4 elevators )
  • Antal etager (inkl. stueetage) ( 5 )

RECEPTION

POOLS

  • Børnepool
  • Voksen-pool

STRAND

  • Hotellets strand ( 350 m from the hotel )
: betalt service