Bestil Din Ferie På

70 20 67 76


Man-fre: 08:00-20:00

Lør-søn:09:00-18:00

Corolla Hotel

Corolla Hotel

Sæson:


Populært hotel for hele familien

Det er med god grund at mange af vores gæster vender tilbage til dette pragtfulde hotel. På Corolla Hotel slapper man af og nyder kvalitetstiden med familien og sine nærmeste, om det så er på det åbne og solrige poolområde med flere pools og vandrutsjebaner (åbent i sommersæsonen til 31/10 afhængigt af vejret), restauranten eller på en anbefalet gåtur langs den hyggelige strand-promenade ind til den gamle by.

Hotellet ligger kun 4 km fra det antikke Side (den gamle by), og 300 m ned til egen sandstrand. Udover det byder hotellet også på forskellige faciliteter som bordtennis, hamam, frisør, stor spa-afdeling, motionsrum, aerobic, vaskeri, legerum og miniklub. Nogle aktiviteter/faciliteter/behandlinger mod betaling.


Standardværelser

Lyse, stilfulde og moderne standardværelser med dobbeltseng eller 2 separate senge og mulighed for en ekstra seng. Alle værelser har klinke- eller laminatgulv, LCD tv, telefon, split aircondition, sikkerhedsboks (mod betaling), minibar (indeholder vand ved ankomst) og møbleret balkon. Badeværelset er udstyret med brusekabine, hårtørrer og toilet. Handicapværelse ved forespørgsel.
 

Familieværelser

Store, lyse og moderne indrettede familieværelser med 2 rum med dobbeltseng i det ene værelse og 2 separate senge i det andet. Dør imellem værelserne. Størstedelen af værelserne har laminatgulv - enkelte med klinkegulv, LCD tv og split air condition i begge værelser, telefon, sikkerhedsboks (mod betaling), minibar (indeholder vand ved ankomst) og balkon.
Badeværelset er udstyret med brusekabine, hårtørrer og toilet.
 

Familieværelser med køjesenge

Disse værelser har samme indretning og faciliteter som de almindelige familieværelser, bare med køjesenge i det ene værelse i stedet for 2 separate senge.
 

Måltider

All Inclusive


Øvrigt

Strand- og turistområde. Lyde fra hotellets poolområde, gennemgående trafik og moské der kan opfattes som forstyrrende. Bygget i 1999, renoveret 2011. Ialt 404 værelser fordelt over 3 bygninger. Gratis trådløst internet i lobbyen. Indendørspoolen er opvarmet i vinterperioden, da udendørspoolerne er lukkede. De lokale dolmus-busser stopper lige udenfor hotellets område.


Adresse:
Selimiye mahallesi, 655 Sokak, No:2 - Side

Tlf./Fax:
+90 242 753 50 20 // +90 242 753 51 40


Hotelfaciliteter

AFSTANDE

GENERELLE FACILITETER

RECEPTION

POOLS

  • Børnepool
  • Voksen-pool
: betalt service