Bestil Din Ferie På

70 20 67 76


Man-fre: 08:00-20:00

Lør-søn:09:00-18:00

Altinkum Park Hotel

Altinkum Park Hotel

Sæson:


Tæt ved strandpromenaden og den antikke bydel

Hotellet ligger kun 60 meter fra strandpromenaden i Side og ca. 1,5 km fra den antikke by i Side. Indgangen af hotellet er bygget i græsk/romersk stil, og receptionen er lille men indbydende og pænt indrettet med komfortable sofaer og stole. Atmosfæren på hotellet er rar og personlig og personalet er venlige og servicemindede.
 
Altinkum Park Hotel har en mindre, smuk have, poolområde med poolbar, som er det naturlige samlingspunkt. Hotellets hovedrestaurant er en lille indendørs restaurant, som byder på international mad. Hotellet er egnet til alle, der ønsker en dejlig, afslappende ferie med god service på et lille hyggeligt hotel med god beliggenhed. Lige uden for hotellet findes det lokale byområde med flere butikker, barer og restauranter, men når du er inde på hotellets område, virker bylivet ikke forstyrrende.
 

Værelserne

Værelserne er luftige og indrettet i hvidt med turkise tekstiler. De fleste værelser har både en fransk seng og en enkeltseng, nogle værelser har kun én fransk seng. Gulvet er i laminat og badeværelserne er mindre, men funktionelle.
Alle værelser på første sal har en lille udendørs terrasse og værelser beliggende på anden og tredje sal har en stor fællesterrasse med de andre værelser på denne etage, men med egne stole og bord.
Værelserne har udsigt til hotellets have og poolområde.
 

Måltider

All Inclusive
 

Øvrigt

By- og turistområde. Bygget 2013. Totalt 74 værelser. Hotellets egen strand består af grovkornet sand (60 meter fra hotellet). Trådløst internet i lobbyen, restauranten og poolområdet samt ved reception er gratis. Gratis liggestole og parasoller ved poolen og på standen. Bemærk, ingen elevatorer på hotellet.
 

Adresse
: Selimiye mah, Kiremit Hane Caddesi No: 93 Side, Manavgat, Antalya, Turkey

Tlf./Fax
: +90 242 753 1334 // +90 242 753 1915

 


Hotelfaciliteter

AFSTANDE

  • Lufthavn ( Antalya - 70 km )
  • Strand ( Own beach - 60 m )
  • Lokalt centrum ( Side Beach walk - 50 m )
  • Hovedcentrum ( Side - 1,5 km )

GENERELLE FACILITETER

  • Antal etager (inkl. stueetage) ( 3 )

RECEPTION

RESTAURANT / BAR

POOLS

  • Børnepool
  • Voksen-pool
: betalt service