Bestil Din Ferie På

70 20 67 76


Man-fre: 08:00-20:00

Lør-søn:09:00-18:00

Rey Carlos Hotel

Rey Carlos Hotel
Central hotel på hovedgaden Avenida de Tirajana
Rey Carlos er indrettet i en traditionel castiliansk stil med mørke træmøbler og typiske mosaikker og keramik. Hotellet er faktisk kendt for sin specielle arkitektur og farvevalg i lejlighederne og på fællesområderne, og mange af hotellets gæster vender tilbage år efter år. Der er et lyst og dejligt poolområde med swimmingpool (opvarmet november-maj), separat børnepool og en bar beliggende i midten af poolen. Her finder du også en opvarmet jacuzzi.

Hotellet har spisesal, hvor morgenmad og aftensmad serveres. Rey Carlos egner sig lige godt til børnefamilier som par. Hotellet ligger ved hovedgaden i centrum af Playa del Ingles med et bredt udvalg af butikker, caféer og restauranter. Der er et lille supermarked 20 m fra Rey Carlos, omkring 500 m til en shopping mall og ca. 200 til Maspalomas Dunes og 700 m til stranden på Playa des Inglés. Nogle aktiviteter/faciliteter mod betaling.

Værelserne
Store rummelige standardværelser (48 m2) indrettet i en ældre stil for op til fire personer.
Her er enten en dobbeltseng eller to enkeltsenge og en rummelig garderobe, og der er plads til to ekstra opredninger.
Alle værelser har klinkegulve, telefon, satellit-tv og balkon.
Der er desuden et lille køkkenhjørne med to kogeplader, der kan bruges til at opvarme fx færdigretter, køleskab og kaffemaskine.
Badeværelse med toilet, bad med brus eller brusekabine og hårtørrer.

Måltider
Halvpension

Øvrigt
By / turistområde med støj fra trafik, nærliggende restauranter og gadeliv, som kan virke forstyrrende. Bygget i 1974 og renoveret i 1985. I 2016 har man taget fat i løbende renovering af værelser og reception. I alt 160 værelser fordelt på fem bygninger. Konferencefaciliteter. ATM er lige uden for hotellet.Gratis trådløst internet på hotellets område. Medbring selv poolhåndklæder. Safetybox på værelserne mod tillæg, centralstyret aircon kun i brug i sommerperioden. På vores afgange over jul og nytår er der et tillæg for at deltage i henh. jule- og nytårsmiddag. Tillægget vil fremgå af din bestilling.

Adresse: Avenida de Tirajana 14, 35100, Las Palmas
Telefon: +34928760116


Hotelfaciliteter

AFSTANDE

GENERELLE FACILITETER

  • Elevator ( 5 )
  • Antal etager (inkl. stueetage) ( 6 with groundfloor )

RECEPTION

RESTAURANT / BAR

POOLS

  • Voksen-pool
  • Børnepool ( 40 cm )
: betalt service