Pris

Vælg Prisklasse: 2446 DKK-6296 DKK

Hotelkategori

4

1

3

3

2

1

TYRKIET / BODRUM

Bodrum
Charmerende rejser til Bodrum
Bodrum er en af Tyrkiets mest charmerende områder, og mange europæere rejser til Bodrum for at nyde dette smukke område på vestkysten. Landskabet og naturen er ubeskrivelig og storslået. De fine sandstrande er lange, og de fleste af Deturs hoteller ligger i Gümbet – en lille og rolig bugt ca. 2 km fra Bodrum. For familier er den mere lavvandede strand i Bodrum perfekt. De mere eventyrlystne kan besøge det roligere Camel Beach, lidt vest fra Bitez. I dag er Bodrum en by med omkring 60.000 fastboende, men i sommersæsonen er området et meget populært turistmål, og mange tyrkerne har selv sommerhuse her. Bodrum selv er opdelt i tre dele.

Det centrale Bodrum
Centrum af byen kaldes Bodrum, og her kan du nyde fremragende mad på en af restauranterne i den smukke marina med udsigt over den store Skt. Petersborgen. Inden for gåafstand af marinaen kan du også opleve den berømte basar afholdt på tirsdage og fredage i nærheden af busstationen. Selve Bodrum er en lille malerisk landsby, perfekt til romantiske aftenture i den smukke solnedgang for dem, der nyder at opleve skønheden i livet.

Alt indenfor rækkevidde i Gümbet
Gümbet er en lille og rolig bugt ca. 2 km fra Bodrum. De fleste af vores hoteller ligger i dette område. Her finder du den perfekte blanding af downtown, lavvandede strande, shopping, restauranter og natteliv. Uanset hvad du har brug for, er det kun en kort gåtur fra dit hotel i Gümbet.

Stilhed og ro i Bitez
Bitez er et lille kvarter i udkanten af Bodrum, som har en meget speciel effekt på de rejsende, der vælger at bo her. Her er stilhed og ro blandet med smuk udsigt og vidunderlig strand. Det er nemt og let at komme til Gümbet og Bodrum centrum; du tager blot den lokale bus, som kører næsten døgnet rundt.

Rejser til Bodrum er mere end sol og varme

I Bodrum finder du er alt, hvad du kan ønske dig til den perfekte ferie. Her er spændende attraktioner fra Tyrkiets tusindårige historie, eksklusive butikker, en venlig lokalbefolkning og travle markeder. Her kan du nyde tyrkisk madlavning på højt niveau og besøge en af fiskerestauranter Çarşı Sokak, basargaden, eller en af restauranterne med udsigt over bugten. Eller tag den lokale bus til fx den smukke og autentiske fiskerby Gümüslük med sine fine romantiske restauranter nede ved kajen.

Bodrum har også en masse kultur at byde på. Her finder du bl.a. Skt. Petersborgen fra 1400-tallet, som også indeholder et stor marinarkæologisk museum, Mausoleet i Halikarnassos (år 335 fvt.) eller det romerske amfiteater. Nattelivet i Bodrum er i topklasse med mange barer og natklubber. Benyt lejligheden til at finde gode og billige tilbud i basaren og kigge efter de særlige Bodrum-sandaler. Den græske ø Kos ligger i nærheden. Her er der flere daglige afgange fra havnen i Bodrum, og overfarten tager en halv times tid.
Indbyggertal: ca. 131.000 . I højsæsonen kommer der ca. 720.000 turister til området. Mange Tyrker har deres ferieboliger i området. Rejsetid ca. 4 timer. 

Transfer: ca. 45 min fra lufthavnen til ankomst ved det første hotel. 

Strand: Mange af hotellerne har deres egen private strand, hvor man kan få serveret mad og drikkevare fra de private restauranter. På de offentlige strande findes der gratis solsenge samt parasoller. På Sandstranden er der små sten. Ingen musikstøj. 

Byliv: Der ligger mindre natklubber og barer i Gümbet. De større natklubber findes inde i Bodrum by . Den mest kendte er Halikarnas. 

Marked: Et stort kendt marked bliver afholdt i byen Milas hver søndag ( 50 km fra Bodrum). Om tirsdagen afholdes der et lokalt marked i Bodrum, hvor man bla. Kan finde frugt & grønt, tekstiler og lokalt håndværk. Flere butikker i Bodrum by sælger originale varer. 

Restauranter: Der findes et stort udvalg af restauranter og barer. 

Sport/Aktiviteter: Langs stranden tilbydes der forskellige vandsport aktiviteter samt dykning. Der er også mulighed for hestesafari, go-cart samt bowling mm. 

Transportmuligheder: Der findes både minibusser (Dolmus) , taxa samt gode busforbindelser. 

Bank: Der findes flere banker i både i Gümbert og Bodrum. De har åbent alle hverdage kl. 09.00- kl. 16.00 

Prisniveau: 
På restaurant: En frokost ca. Kr. 55, - middag ca. Kr. 110,- 
I butik: 1 ltr. Vand ca. Kr. 5,- Øl ca. Kr. 25,- 

Omgivelser: Kuperet landskab med mange høje kantsted og niveau forskelle. Børnevenlighed: Rolige omgivelser samt strand med fint sand. Vandpark i Gümbet centrum ved siden af Royal Palm Beach hotel 

Afstande : 
Lufthavn – Bodrum : 40km 
Lufthavn – Gümbet : 45km 
Bodrum  – Gümbet : 4km


Krydstogt til Gökovabugten fra Bodrum

Med Bodrum som udgangspunkt tager krydstogtet dig med på sejllads i Gökovabugten. Her får du tid og plads til at slappe helt af, mens du nyder vinden og vandet, de træbeklædte bakkedrag og stille bugter – og ikke mindst de små sandstrande i øhavet.

Læn dig tilbage og lad besætningen friste dig med dejlig mad og en god drink fra baren. Nyd en uge med nye venner eller giv kaptajnen og besætningen en hjælpende hånd. Besætningen består af 3 personer; kaptajnen, kokken og en assistent.

Læs mere her
Sejltur
Heldagssejllads på det ægæiske hav med sol, mad, drikke og badning. Båden forlader den lille havn i Gümbet, og vi besøger de fire mest berømte bugter i løbet af dagen, så vi kan tage en svømmetur i det smukke turkise vand. Ved middagstid vil vi også lægge til ved den berømte strand Camel Beach, hvor det er muligt at svømme fra stranden i en times tid, før det er tid til at gå ombord på båden for at nyde frokosten, som kokkene om bord har forberedt. Pris ca. 300 DKK

Efesos og Artemis-templet
Turen starter tidligt om morgenen, og vi kører med bus gennem Tyrkiets smukke landskab til den antikke by Efesos. På vejen stopper vi ved en smuk sø og nyder en lokal morgenmad, mens vi beundrer den vidunderlige natur omkring os. I Efesos tager vi en guidet tur gennem den gamle by med betagende bygninger, der stammer fra tusinder af år tilbage i tiden. Et af turens højdepunkter er et af antikkens bedst bevarede biblioteker, Celcus’ bibliotek, som vi får lejlighed til at studere på nærmere hånd. Efter frokost besøger vi også Artemistemplet, et af verdens Syv Underværker.
Pris ca. 600 DKK

Rundt om Halikarnassos
I antikken hed Bodrum Halikarnassos, og byen ligger på en smuk, lille halvø, som vi kommer godt rundt om på denne halvdagstur. På turen besøger vi et smukt udsigtspunkt, og vi stopper også for at shoppe på en af ​​de berømte ugentlige basarer, der tilbyder alt fra frisk frugt til nips til hus, hjem, krop og sjæl. Her er det nødvendigt at prutte om priser! Vi fortsætter med et stop i den smukke fiskerby Gümüşlük, hvor vi også nyder en god frokost. Dernæst er der tid til at tage en dukkert i det klare blå hav eller at gå en tur i vandet på den gamle sunkne ringmur ud til Kaninøen.
Pris ca. 255 DKK

Hamam
At besøge et tyrkisk bad, en hamam, er den perfekte måde at starte ferien på, hvor den giver et godt grundlag for et flot, solbrun kulør. At tage i hamam har været tradition gennem århundreder, og stadig i dag går tyrkerne selv ofte for at bade og hygge. Du sætter dig på en varm marmorsten og føler varmen gå gennem hele kroppen og får dine muskler til at slappe af. En skrubning efterlader huden ren og skinnende, og skummet gør den blød som silke. Efter vask får du en fuld kropsmassage, der gør oplevelsen perfekt.
Pris ca. 255 DKK

Byrundtur i Bodrum
Brug en af feriens første dage på at lære Bodrum at kende! Vi tager dig rundt til de historiske steder i byen og oplever det smukke gamle teater og Myndos-porten, hvor det siges, at Alexander den Store vandt kampen mod perserne. Derudover får du hele Bodrum at se fra oven på bakken med de smukke vindmøller, som har stået her siden fra 1800-tallet. I løbet af dagen besøger vi også en læderhandel og en smykkehandel, hvor du naturligvis kan handle med særlig rabat. Til sidst tager vi ned til Bodrums centrum, hvor vi sammen nyder en dejlig frokost på en restaurant.
Pris ca. 100 DKK

Kos
Udforsk den græske ø Kos på en hel dag på egen hånd. Kos ligger en halv times færgesejlads fra Bodrum havn. På Kos kan du shoppe billigt, spise en god frokost på en af ​​de mange restauranter eller svømme eller solbade på den smukke strand, som kun ligger et stenkast fra byens centrum. På øen har du også mulighed for mod et lille gebyr at køre en tur med byens tog, som tager dig rundt til de historiske steder med en kort rundvisning på engelsk.
Pris ca. 240 DKK

Bemærk
Programmet ovenfor er et eksempel på nogle af vores udflugter. Priserne gælder pr. person og er baserede på oplysninger fra sommeren 2013. De kan ændre sig i løbet af sæsonen. På nogle af udflugterne har vi gæster af forskellig nationaliteter, og der er måske ikke altid en dansktalende guide. Hvis for få personer har tilmeldt sig udflugterne, bliver de ikke gennemført. Udflugterne betales på stedet med euro, tyrkisk lira eller DKK/NOK/SEK. Betaling med kreditkort er kun muligt på vores servicekontor.
Tyrkiet

Antalya, Belek og Kemer
Güzeloba Mahallesi
Rauf Denktaş Bulvarı
2253 Sokak No: 1
Muratpaşa / Antalya
Tlf. +90 242 323 56 49
Nødtelefon: +90 530 972 45 29
Fax: +90 242 349 09

Alanya
Kizlarpinari Mahallesi, Mehmet Akif Ersoy Caddesi, Ikizler apartmani B Blok No:24 07400 Alanya
Tlf. +90 242 511 98 88
Nødtelefon: +90 530 972 45 83
Fax: +90 242 511 98 44

Side
Side  mah, Side  bulvari, NO: 16/3. Side /Manavgat
Tlf. +90 242 753 10 82
Fax: +90 242 753 10 81

Bodrum
Kibris Sehitleri Cad. No:51  Bodrum
Tlf. +90 252 313 85 00
Nødtelefon: +90 530 972 45 58
Fax: +90 252 313 85 08

Marmaris
Sirinyer Mah. Durmazlar Cad. No: 1/10 Marmaris
Tlf. +90 252 417 85 75
Nødtelefon: +90 530 972 45 63
Fax: +90 252 417 85 77

Tunesien

Sousse, Hammamet og Monastir
Detur & STE African Tours, Boulevard 14 Janvier Imm Rossignol, 1. ER Etage 4011 Hammem Sousse
Tlf. +216 73 370 424
Nødtelefon: +216 20 006 803.
Fax +216 73 370 425

Kreta, Grækenland

Agia Marina, Kalo Stalos, Platanias og Gerani
Strandvejen i Agia Marina
Neas Kydonias, Chania
Tlf: +30 2821 068 582

14 Emne(r) er fundet 1 side(r).
Bestil ved
Hotel Pension Rejsemål Udrejse Varighed Fra Pris

Siesta Beach Lejligheder

INGEN PENSION BODRUM 28.08.2015 7 BILLUND

2446 DKK

Bestil

Summer Garden Lejligheder

INGEN PENSION BODRUM 04.10.2014 7 KØBENHAVN

2796 DKK

Bestil

Uspecificeret - Bodrum

INGEN PENSION BODRUM 05.10.2014 7 BILLUND

2796 DKK

Bestil

Turihan Beach Hotel

MORGENMAD BODRUM 28.08.2015 7 BILLUND

2896 DKK

Bestil

Jasmin Beach Lejligheder

INGEN PENSION BODRUM 05.10.2014 7 BILLUND

2896 DKK

Bestil

Sami Beach Hotel

ALL INCLUSIVE BODRUM 05.10.2014 7 BILLUND

3546 DKK

Bestil

Club Hotel Arinna

ALL INCLUSIVE BODRUM 05.10.2014 7 BILLUND

3596 DKK

Bestil

Risa Hotel

ALL INCLUSIVE BODRUM 05.10.2014 7 BILLUND

3596 DKK

Bestil

Magnific Hotel

ALL INCLUSIVE BODRUM 28.08.2015 7 BILLUND

3946 DKK

Bestil

Isis Hotel & Spa

ALL INCLUSIVE BODRUM 05.10.2014 7 BILLUND

4346 DKK

Bestil

Wow Bodrum Resort

ALL INCLUSIVE BODRUM 05.10.2014 7 BILLUND

4896 DKK

Bestil

Hilton Bodrum Turkbuku & Spa

ALL INCLUSIVE BODRUM 28.09.2014 7 BILLUND

5096 DKK

Bestil

Rixos Premium Bodrum

FULDPENSION BODRUM 04.10.2014 7 KØBENHAVN

5346 DKK

Bestil

Voyage Bodrum

ALL INCLUSIVE BODRUM 27.09.2014 7 KØBENHAVN

6296 DKK

Bestil

EmediateAd